Siirry sisältöön

Liity SFS:n standardisointiryhmään

Voit ilmoittautua valitsemasi SFS:n standardisointiryhmän jäseneksi alla olevalla ilmoittautumislomakkeella.

Standardisointiryhmiemme jäsenyys on avoin kaikille, jotka ovat kiinnostuneita seuraamaan alan standardisointia ja vaikuttamaan standardien sisältöön. Työskentely SFS:n standardisointiryhmissä perustuu toimintasääntöön (Terms of Reference). Tarkempia tietoja ryhmän toiminnasta saat sen vastuuhenkilöltä.

Toiminta rahoitetaan standardisointiryhmän jäseniltä perittävillä vuosittaisilla osallistumismaksuilla tai muulla taustatahon rahoituksella. Osa ryhmistä on maksuttomia. Tieto SFS:n ylläpitämien ryhmien maksullisuudesta tai maksuttomuudesta on kunkin ryhmän esittelysivulla.

  • Osallistumismaksu yhdeltä henkilöjäseneltä on 900 € / vuosi / standardisointiryhmä. Saman organisaation toisen jäsenen maksu on 50 % ja kolmannen jäsenen maksu on 25 %.
  • Liityttäessä jäseneksi 1.7. tai myöhemmin on jäsenmaksu kuluvalta vuodelta 50 % vuosimaksusta.

Standardisointityöhön osallistumisen laajentamiseksi on SFS:ssä vuosina 2021–2022 käynnissä pilotti, jonka mukaan SFS:n standardisointiryhmissä

  • yritykset, joiden palveluksessa on vähemmän kuin 10 työntekijää, saavat 50 % alennuksen osallistumismaksusta
  • yliopistojen, ammattikorkeakoulujen ja ammatillisia perustutkintoja tarjoavien ammatillisten oppilaitosten henkilökunnalta (1 osallistuja/taho) ei peritä osallistumismaksua.

Standardisointiryhmästä vastaava asiantuntija ottaa sinuun yhteyttä, kun osallistumislomakkeesi on vastaanotettu, ja opastaa eteenpäin standardisointityöhön osallistumisessa. Tervetuloa mukaan!

Standardisointiryhmien jäsenrekisterin tietosuojaseloste