Siirry sisältöön

Liity SFS:n standardointiryhmään

Standardointiryhmiemme jäsenyys on avoin kaikille, jotka ovat kiinnostuneita seuraamaan alan standardointia ja vaikuttamaan standardien sisältöön.

Voit ilmoittautua valitsemasi SFS:n standardointiryhmän jäseneksi ilmoittautumislomakkeella. Työskentely SFS:n standardointiryhmissä perustuu toimintasääntöön. Tarkempia tietoja ryhmän toiminnasta saat sen vastuuhenkilöltä.

Ilmoittaudu standardointiryhmään

Toiminta rahoitetaan standardointiryhmän jäseniltä perittävillä vuosittaisilla osallistumismaksuilla tai muulla taustatahon rahoituksella. Osa ryhmistä on maksuttomia. Tieto SFS:n ylläpitämien ryhmien maksullisuudesta tai maksuttomuudesta on kunkin ryhmän esittelysivulla.

  • Osallistumismaksu yhdeltä henkilöjäseneltä on 900 € + alv 24 % / vuosi / standardointiryhmä. Saman organisaation toisen jäsenen maksu on 50 % ja kolmannen jäsenen maksu on 25 %.
  • Liityttäessä jäseneksi 1.7. tai myöhemmin on jäsenmaksu kuluvalta vuodelta 50 % vuosimaksusta.
  • Yritykset, joiden palveluksessa on vähemmän kuin 10 työntekijää, saavat 50 % alennuksen osallistumismaksusta.
  • Yliopistojen, ammattikorkeakoulujen ja ammatillisia perustutkintoja tarjoavien ammatillisten oppilaitosten henkilökunnalta (1 osallistuja/taho) ei peritä osallistumismaksua.

Standardointiryhmästä vastaava asiantuntija ottaa sinuun yhteyttä, kun osallistumislomakkeesi on vastaanotettu, ja opastaa eteenpäin standardointityöhön osallistumisessa. Tervetuloa mukaan!

Standardointityön tietosuojaseloste