Siirry sisältöön

SFS:n seurantapalvelun tilaus

Tutustu SFS:n seurantapalveluun ja tilaa se täyttämällä ja lähettämällä alla oleva tilauslomake.

Mikä seurantapalvelu?

SFS:llä on suomalaisia standardointiryhmiä monille aihealueille. Ryhmään osallistumalla pääset mukaan kyseisen aihealueen kansainväliseen standardointiin. Jos jollekin SFS:n vastuulla olevalle alueelle ei ole standardointiryhmää, SFS:n seurantapalvelun kautta voit silti osallistua standardointityöhön tai seurata sen etenemistä.

SFS:n seurantapalvelussa voit seurata kansainvälisen komitean työtä dokumenttien avulla. Näin saat aina tuoretta tietoa siitä, mitä alueen standardoinnissa tapahtuu juuri sillä hetkellä. Jokaiselle seurantapalvelun aihealueelle perustetaan oma kotisivu, ja standardoinnin seuraaminen on helppoa vaikkapa oman työn ohella.

Nimestään huolimatta seurantapalvelussa ei kuitenkaan tarvitse tyytyä vain seuraamaan standardointityön etenemistä, vaan työhön voi osallistua aivan yhtä aktiivisesti kuin standardointiryhmässä. Itse asiassa seurantapalvelun käyttäjällä voi olla merkittävätkin vaikutusmahdollisuudet, sillä jos Suomesta ei ole muita osallistujia, hänen kantansa voi muodostaa Suomen kannan käsiteltävinä oleviin standardointikohteisiin.

Seurannan kohteena voi olla CENin tai ISOn tekninen komitea, projektikomitea tai alakomitea. Palvelun toimintamalli esitetään seurantapalvelun kuvauksessa. Toiminta rahoitetaan seurantapalvelun asiakkailta perittävillä vuosittaisilla osallistumismaksuilla.

  • Hinta 600 € + alv 24 % / henkilö / vuosi / CENin tai ISOn komitea

Lisätietoja seurantapalvelusta ja siihen liittymisestä:

Sirpa Sipola

Asiantuntija
Soita: +358 50 361 6253
Viesti: sirpa.sipola@sfs.fi

Standardointialueesta vastaava asiantuntija ottaa sinuun yhteyttä, kun tilauslomakkeesi on vastaanotettu, ja opastaa eteenpäin standardointityön seurannassa.

Seurantapalvelun tilauslomake