Siirry sisältöön

Monipuolisia kokouspalveluja Helsingin keskustassa

SFS-kokouskeskus tarjoaa toimivat kokoustilat muutaman hengen kokouksista useiden kymmenien henkilöiden tilaisuuksiin. Tilamme sopivat myös juhlien järjestämiseen.

Täyden palvelun kokouspaikka

Kokoustilamme soveltuvat muutaman hengen kokouksista useiden kymmenien henkilöiden seminaareihin ja koulutustilaisuuksiin. Myös juhlien järjestäminen onnistuu erinomaisesti, sillä tilojamme voi helposti muuttaa tarkoituksesta ja tunnelmasta toiseen.

Keskuksessa on seitsemän kokoushuonetta, joissa on valittavana tilat 7, 8, 15 tai 25 henkilölle. Lisäksi käytössä on luokkatila, jota voidaan muunnella sopivaksi 36–60 henkilölle. Kaikissa kokoustiloissa on käytössä wlan, videotykki, valkokangas ja fläppitaulu.

Kokoustarjoilut

Kokoustarjoilut sovimme aina asiakaskohtaisesti. Näin voitte itse valita tilaisuuteenne parhaiten sopivat tarjoilut. Teemme tarjoiluista aina erillisen tarjouksen.

Helppo tulla

Kokouskeskuksemme sijaitsee Helsingin Kampissa osoitteessa Malminkatu 34. Paikalle on helppo tulla sekä julkisilla kulkuneuvoilla että omalla autolla. Kokousvieraiden käytössä on SFS:n kyltein merkittyjä maksuttomia pysäköintipaikkoja toimitilamme sisäpihalla. Autolla saapuvien tulee ilmoittaa saapuessaan rekisterinumero vastaanottoomme.

SFS-kokouskeskus

Olemme avoinna ma–pe klo 7–17 tai sopimuksen mukaan.

Pyydä tarjous:
p. 09 1499 3323
kokouskeskus@sfs.fi

Kartta