Siirry sisältöön

IT-standardisoinnin asiantuntija

Tavoitteesi on lisätä standardisoinnin tunnettuutta ja standardien käyttöä eri liiketoiminta-alueilla yhdessä muun asiantuntijaorganisaatiomme kanssa.

Strategiamme pohjaa vahvaan kasvuun, ainutlaatuiseen asiakaskokemukseen ja aktiiviseen sidosryhmätyöhön. Työsi merkityksellisyys näkyy standardisoinnin edistämisessä, mikä kasvattaa puolestaan suomalaisten yritysten ja Suomen kilpailukykyä.

Teknologian kehittyminen ja digitalisaatio tarvitsevat yhteisiä pelisääntöjä ja sovittuja käytäntöjä. Niitä työstetään standardisoinnissa niin strategisella tasolla kuin operatiivisilla alueilla. Tehtäväsi koostuvat tällä hetkellä tietoturvan, lohkoketjujen, biometriikan ja multimedian standardisoinnin alueista. Lisäksi toimit finanssialan ja taloushallinnon standardisoinnin parissa.

Osallistut vastuualueidesi standardisoinnin valmisteluun ja työn sujumiseen koordinoimalla standardisointiryhmiä ja toimimalla niiden sihteerinä sekä osallistumalla kansainvälisiin standardisointikokouksiin. Verkostoituminen on avainsana ja olennaista työsi sujuvuuden kannalta. Viestintä ja läheinen yhteistyö vastuualueesi standardisoinnin sidosryhmissä ja muissa vaikuttajaryhmissä on tärkeää, ja siksi pystyt luomaan näkyvyyttä työhösi myös sosiaalisen median eri kanavissa.

Menestyt tehtävässä, jos olet kehitysorientoitunut ja kiinnostunut yleisesti IT – ja teknologiaratkaisujen ja -palveluiden standardisoinnista. Nautit asioiden organisoinnista ja olet aktiivinen ja toimeenpaneva otteeltasi. Työskentelet itsenäisesti, olet tavoitteellinen ja osaat haastaa työtiimiäsi rakentavasti positiivista henkeä luoden. Hahmotat hyvin asiakokonaisuuksia, mutta hoidat myös rutiiniasiat laadukkaasti. Pystyt työskentelemään sujuvasti niin suomen kuin englannin kielellä.

Sinulla on soveltuva korkeakoulututkinto ja muutaman vuoden työkokemus tehtävään soveltuvalta alueelta.

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen ja hyvän työyhteisön osaavassa organisaatiossa. Viihtyisät toimitilamme sijaitsevat Helsingin ydinkeskustassa. Osittainen etätyö on mahdollista myös tulevaisuudessa.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen S&S Consultingin järjestelmän kautta viimeistään 13.6.2021. Täydennä hakulomakkeen tiedot huolellisesti, erityisesti henkilötietojen ja työkokemuksen osalta.

Jätä hakemus

Lisätietoja:

  • S&S Consultingissa Sanna Leppäluoto, p. 050 344 6864
  • SFS:ssä standardisoinnin johtaja Elina Huttunen p. 040 356 8003. Elinan tavoitat parhaiten 2.6.2021 klo 15-16 ja 7.6.2021 klo 10-11.