Siirry sisältöön
28.10.2020

Jakeluasemien tekniset vaatimukset

Jakeluasemien tekniset vaatimukset

Jakeluasemia koskeva lainsäädäntö on muuttumassa, ja jakeluasemia koskeva standardi SFS 3352 on saanut uuden liitteen. Tervetuloa webinaariimme kuulemaan lainsäädännön tulevista vaatimuksista ja täydentyneestä standardista!

Standardissa SFS 3352 annetaan teknisiä ohjeita ja vaatimuksia palavien nesteiden jakeluasemille ja se on tärkeä dokumentti jakeluasematoimintaa harjoittavien yritysten lisäksi muun muassa suunnittelijoille, asentajille, laitetoimittajille ja viranomaisille. SFS 3352 sisältyy Turvallisuus- ja kemikaaliviraston luetteloon ”Vaarallisten kemikaalien säiliöitä, laitteita ja käyttöä koskevat standardit”.

Webinaarissa kerrotaan tammikuussa 2020 julkaistusta standardin liitteestä C. Liitteessä C esitetään niin sanottu vaihtoehtoinen jakeluasemarakennemalli eli vaatimukset maanpäällisille moottoribensiiniä tai korkeaseosetanolia sisältäville säiliöille ja varusteille. Lisäksi kuulet, miten kesällä 2020 alkanut standardin päivitystyö on edennyt. Sinulla on myös mahdollisuus kommentoida ja kysyä standardista. Kysymyksiä puhujille voit lähettää halutessasi jo ilmoittautumisen yhteydessä.

Webinaari on maksuton. Tervetuloa mukaan!

sfskuva-auto.jpg (403 KB)

Ohjelma

Webinaarin avaus
Asiantuntija Virpi Nummisalo, Suomen Standardisoimisliitto

Jakeluasemastandardiin SFS 3352 uusi liite maanpäällisistä säiliöistä ja varusteista
Myyntijohtaja Joel Sistonen, Oy U-Cont Ltd

Lainsäädännön vaatimukset – jakeluasemapäätöksen 415/1998 osauudistus
FM Harri Roudasmaa

Uutta tekniikkaa jakeluasemilla – standardin SFS 3352 päivitys alkanut
Head of Network Development Jukka Lemmetyinen, Neste Oyj

Keskustelua