Siirry sisältöön

Palvelut

Jos haluat tietoa standardeista, ota meihin yhteyttä!

Myyntimme auttaa sinua standardien ostamiseen liittyvissä asioissa. Tietopalvelustamme voit tarkistaa esimerkiksi standardien voimassaolon tai tekeillä olevien standardialoitteiden työvaiheen.

Autamme sinua kaikissa standardeihin liittyvissä kysymyksissä. Voit tutustua aiheeseen erilaisten materiaaliemme avulla ja ostaa standardeja verkkokaupastamme. Pääset myös mukaan standardointityöhön meidän kauttamme.

Pysyt ajan tasalla standardeista tilaamalla uutiskirjeemme.

Seuraa meitä

Mitä standardoinnin maailmassa tapahtuu? Seuraa SFS:n eri kanavia ja pysyt aina ajan tasalla siitä, mikä on ajankohtaista.

Tietoa ja neuvontaa

Tietopalvelumme kokeneet asiantuntijat auttavat sinua kaikissa standardeihin liittyvissä kysymyksissä, ja Helsingissä sijaitseva kirjastomme on käytettävissäsi. Meillä SFS:ssä on myös standardeja koskeva WTO-tietopiste.

Osta standardi

Voit ostaa standardeja verkkokaupastamme tai ottamalla yhteyttä myyntiimme. SFS Online -palvelussa pidät hankkimasi standardit aina järjestyksessä ja ajan tasalla.

Vaikuta standardiin

Seuraamalla eurooppalaista ja maailmanlaajuista standardointia pystyt ennakoimaan toimialasi muuttuvia vaatimuksia. Standardointiin osallistumalla tai kommentoimalla standardiehdotuksia voit vaikuttaa standardien sisältöön ja oman alasi kehityssuuntiin.

Oppimateriaalit ja oppilaitosyhteistyö

Standardeihin on tärkeää tutustua jo opiskeluvaiheessa. Me tarjoamme opettajille, opiskelijoille ja tutkijoille materiaaleja ja keinoja standardeihin perehtymiseen. Aineistot soveltuvat myös ammattilaisten käyttöön työelämässä ja kenelle tahansa lisätietoa kaipaavalle.

Tunnukset

Me SFS:ssä hallinnoimme erilaisia tunnuksia. Voit hakea meiltä esimerkiksi kortinantaja- ja OID-tunnuksia.