Siirry sisältöön

Standardeista

Standardien käyttö helpottaa ja sujuvoittaa arkea, sillä ne lisäävät tuotteiden ja palvelujen laatua, turvallisuutta ja yhteensopivuutta. Standardit edistävät yritysten kilpailukykyä ja liiketoimintaa. Tutustu tarkemmin standardeihin – mitä ne ovat, mitä hyötyä niistä voi olla ja mistä niitä voi hankkia. Autamme sopivien standardien löytymisessä.

Mikä on standardi?

Standardit ovat julkaisuja, joihin on kirjattu yhteisesti sovittuja vaatimuksia, suosituksia tai vaikkapa ominaisuuksia tuotteille ja niiden valmistukselle tai testaukselle sekä järjestelmille tai palveluille. Ilman näitä yhteisiä sopimuksia arkemme ei olisi lainkaan niin sujuvaa ja turvallista. Tutustu standardien merkitykseen lukemalla lisää.

Standardien hyödyt

Standardien hyödyt ovat kiistattomat, ja ilman niitä olisimme pulassa. Emme useinkaan huomaa standardeja, vaikka niitä on kaikkialla. Tiedätkö sinä, millaisia hyötyjä standardit tuovat arkeemme ja yritysten liiketoimintaan? Ota selvää lukemalla lisää!

Tutustu standardeihin

Standardeja on kaikkialla ja joka lähtöön. Niillä voidaan määrittää jonkin tuotteen ominaisuuksia tai testausmenetelmiä, laitteen tai järjestelmän toimintaa tai vaikkapa johtamisen tai palvelun laatua. Tutustu standardien moninaisuuteen tarkemmin ja lue lisää myös suosituista standardeista.

Kokemuksia standardeista

Standardit tarjoavat yrityksille ja organisaatioille ratkaisuja ja apuja moniin asioihin. Tutustu standardeja käyttävien yritysten näkemyksiin standardien hyödyistä.

Miten löydän sopivan standardin?

Autamme sinua löytämään sopivan standardin. Ota yhteyttä – meiltä saat neuvontaa ja apua kaikessa standardeihin liittyvässä.