Siirry sisältöön

Ajankohtaista

22.9.2023

Katsaus väestönsuojelun kokonaisuuteen ja standardeihin

Tapahtumamateriaalit
Väestönsuojelu on tärkeä osa yhteiskunnan valmiutta vastata erilaisiin uhkiin ja hätätilanteisiin sotatilanteissa. Väestönsuojelun tarkoituksena on suojella siviiliväestöä aseellisen hyökkäyksen vaaroilta ja välittömiltä vaikutuksilta sekä luoda edellytykset eloonjäämiselle. Seminaarissamme 22.9. loimme katsauksen väestönsuojelun kokonaisuuteen ja standardeihin ja esittelimme valmistuvaa väestönsuojastandardia ISO 22359.
14.9.2023

Kaikki irti standardointiryhmän jäsenyydestä 13.9.2023

Tapahtumamateriaalit
Standardointiryhmien uusille jäsenille suunnatussa tapahtumassa kävimme läpi standardien laadintaprosessia ja laadinnassa tarvittavien järjestelmien käyttöä. Tilaisuuden materiaalit julkaistaan tällä sivulla niiden valmistuttua.
24.5.2023

Pilvipalvelujen rooli kasvaa IT-alalla

Tapahtumamateriaalit
Webinaarissamme 24.5.2023 keskusteltiin pilvipalvelualan termistöstä ja niiden käyttökohteista yrityksissä ja julkishallinnossa. Katso tallenne ja esitysmateriaalit tällä sivulla.
16.5.2023

Uusi resepti digiajan vaatimukset täyttävälle asiakirjalle

Tapahtumamateriaalit
Asiakirjastandardin viimeisin päivitys on vuodelta 2007, jolloin elettiin osin vielä paperiaikaa. Asiakirjoja luetaan kuitenkin nykyisin enemmän digitaalisessa muodossa. Tilaisuudessamme 16.5. kerroimme, miten asiakirjastandardin uudistus on edennyt ja miten uudessa standardissa huomioidaan digiajan vaatimukset.
8.5.2023

Delegaattivalmennus 13.4.2023

Tapahtumamateriaalit
Standardointiin osallistuville asiantuntijoille suunnatussa koulutuksessa käytiin läpi standardointijärjestelmää ja vaikutusmahdollisuuksia. Tutustu tallenteeseen ja diasarjoihin tällä sivulla.
4.5.2023

Standardeista työkaluja kiertotalouden edistämiseen

Tapahtumamateriaalit
Kiertotalouteen siirtymisen tueksi tarvitaan yhteisiä käsitteitä, periaatteita, toimintamalleja ja mittareita. Esittelimme tilaisuudessamme 3.5.2023 valmisteilla olevia kiertotalouden ISO-standardeja. Tällä sivulla voit katsoa tallenteen ja tutustua esitysmateriaaleihin.