Siirry sisältöön

Standardit SFS-kaupasta – autamme sinua hankinnassa ja standardikokoelmien ylläpidossa

Voit ostaa standardeja verkkokaupastamme tai ottamalla yhteyttä myyntiimme. SFS Online -palvelussa pidät hankkimasi standardit aina järjestyksessä ja ajan tasalla.

Asiakkuustiimimme on apunasi

Me SFS:n myynnissä palvelemme sinua standardien hankintaan liittyvissä asioissa. Ota yhteyttä, autamme sinua mielellämme!

Standardien myynti

Myyntimme palvelee sinua puhelimitse arkisin klo 9–15. Huom. ke 12.6. avaamme klo 11 ja ke 19.6. palvelmme klo 9-13.

09 1499 3353

sales@sfs.fi

Verkkokaupassamme voit selata ja ostaa standardeja

Verkkokauppamme toimii standardien tietokantana, ja voit vapaasti selata standardien viite- ja hintatietoja sekä soveltamisalaa ja sisällysluetteloita ilman rekisteröitymistä. Kun haluat ostaa standardin, rekisteröidy ensin verkkokaupan käyttäjäksi. Standardin ostettuasi voit ladata sen käyttöösi saman tien. Standardin tilaaminen painettuna julkaisuna onnistuu myös verkkokaupan kautta.

Voit etsiä standardeja ja muita kaupan valikoimissa olevia julkaisuja monella tavalla. Hakutoiminnolla voit rajata hakua tuoteryhmän, julkaisijan tai julkaisuajankohdan mukaan. Jos standardin tunnus on jo tiedossasi, syötä se hakuun niin pääset suoraan oikean standardin tietoihin.

Verkkokaupassamme on standardien lisäksi myös muita julkaisuja. SFS-käsikirjat ovat paketteja, jotka tarjoavat kattavan koosteen tietyn aihepiirin tärkeimmistä standardeista. Lisäksi niissä voi olla mukana artikkeleita ja muuta aihepiiriin liittyvää hyödyllistä materiaalia.

Käsikirjat toimitetaan painettuina tai voit ladata ne eKirjoina verkkokaupastamme. Voit selata käsikirjoja verkkokaupassamme tuoteryhmän mukaan. Suosittelemme myös kestotilausta, jos haluat kiinnostavista käsikirjoista aina uusimman painoksen heti käyttöösi.

Verkkokaupastamme saat kätevästi myös

Näin rekisteröidyt verkkokauppaamme:

Aloita standardien ostaminen kirjautumalla verkkokauppaan:

Tutustu ohjeisiin: Näin ostat standardeja SFS-kaupasta

SFS Online -palvelussamme standardisi ovat aina ajan tasalla

Helppo ja selkeä tapa pitää standardit järjestyksessä on SFS Online -palvelu, jonka avulla hankkimasi standardit ovat aina ajan tasalla ja käytettävissäsi. Me päivitämme ja ylläpidämme standardikokoelmaasi, jolloin sinun ei tarvitse huolehtia standardien päivitettyjen versioiden hankkimisesta.

Voit itse valita kokoelmaan haluamasi standardit. Online-palvelumme perustuu vuosimaksuun. Kysy lisää asiakaspalvelustamme osoitteessa online@sfs.fi.