Siirry sisältöön

Onko oikean standardin valinta vaikeaa?

Autamme sinua löytämään sopivan standardin. Ota yhteyttä, meiltä SFS:stä saat neuvontaa ja apua kaikessa standardeihin liittyvässä.

Mitkä standardit voisivat olla tarpeellisia juuri sinun yrityksellesi tai organisaatiollesi? Mistä niistä saisi lisää tietoa ja ne voisi hankkia omaan käyttöön? Näissä ja muissa kysymyksissä me SFS:ssä autamme mielellämme. Voit olla meihin yhteydessä niin sähköpostitse kuin puhelimitsekin. Asiakaspalvelustamme saat aina henkilökohtaista neuvontaa.

Tietopalveluumme voit ottaa yhteyttä kaikissa standardeihin liittyvissä kysymyksissä. Meiltä kysytään usein esimerkiksi kumotuista standardeista ja niitä korvaavista standardeista, CE-merkinnästä ja standardien käytöstä opinnäytetöissä.

Standardeja voit ostaa verkkokaupastamme. Kauppa toimii myös standardien tietokantana, missä standardien viite- ja hintatiedot sekä soveltamisala ja sisällysluettelot ovat vapaasti selattavissa ilman rekisteröitymistä.

Voit myös olla yhteydessä asiakkuuspäällikköihimme, jos toivot tarjousta standardien kestotilauksesta (SFS Online) yrityksellesi tai organisaatiollesi. He kertovat myös mielellään alallenne soveltuvista ja hyödyllisistä standardeista. Ota yhteyttä niin sovitaan tapaamisesta!

Tervetuloa kirjastoomme Helsingin Kamppiin! Täällä voit lukea standardeja ja tutustua myös muihin valikoimissamme oleviin julkaisuihin. Lisäksi käytössäsi on kattava tietokantahaku.

Poikkeusjärjestelyt koronapandemian aikana

Jos haluat noutaa julkaisuja SFS:n toimistolta tai käydä lukemassa standardeja kirjastossamme, ota etukäteen yhteyttä asiakaspalveluumme p. 09 1499 3353 tai tietopalveluumme p. 09 1499 3455.

SFS:n asiakaspalvelu

Avoinna ma–pe klo 8–16
p. 09 1499 3353
sales@sfs.fi

SFS:n tietopalvelu

Avoinna ma–pe klo 9–15
p. 09 1499 3455
info@sfs.fi

SFS:n kirjasto

Avoinna ma–pe klo 9–15
Malminkatu 34, 00100 Helsinki
p. 09 1499 3455
Tuomo Hirvonen, kirjastonhoitaja
etunimi.sukunimi@sfs.fi

SFS:n verkkokauppa