Siirry sisältöön

Onko oikean standardin valinta vaikeaa?

Autamme sinua löytämään sopivan standardin. Ota yhteyttä, meiltä SFS:stä saat neuvontaa ja apua kaikessa standardeihin liittyvässä.

Mitkä standardit voisivat olla tarpeellisia juuri sinun yrityksellesi tai organisaatiollesi? Mistä niistä saisi lisää tietoa ja ne voisi hankkia omaan käyttöön? Näissä ja muissa kysymyksissä me SFS:ssä autamme mielellämme. Voit olla meihin yhteydessä niin sähköpostitse kuin puhelimitsekin. Asiakaspalvelustamme saat aina henkilökohtaista neuvontaa.

Tietopalveluumme voit ottaa yhteyttä kaikissa standardeihin liittyvissä kysymyksissä. Meiltä kysytään usein esimerkiksi kumotuista standardeista ja niitä korvaavista standardeista, CE-merkinnästä ja standardien käytöstä opinnäytetöissä.

Tietopalvelu

Tavoitat tietopalvelumme puhelimitse ti ja to klo 9–12 ja 13–15. Muina aikoina palvelemme sähköpostitse.

09 1499 3455

info@sfs.fi

Standardeja voit ostaa verkkokaupastamme. Kauppa toimii myös standardien tietokantana, missä standardien viite- ja hintatiedot sekä soveltamisala ja sisällysluettelot ovat vapaasti selattavissa ilman rekisteröitymistä. Verkkokaupassamme on yli 200 000 tuotetta, joista SFS-tunnuksella vahvistettuja standardeja on yli 29 000. Myyntitiimimme auttaa sinua standardien hankintaan liittyvissä asioissa. Tutustu myös ohjeisiin: Näin ostat standardeja ja käsikirjoja SFS-kaupasta

Standardien myynti

Myyntimme palvelee sinua puhelimitse arkisin klo 9–15.

09 1499 3353

sales@sfs.fi

Jos haluat tarjouksen standardien kestotilauksesta (SFS Online) yrityksellesi tai organisaatiollesi, ole yhteydessä asiakkuuspäällikköihimme. He kertovat myös mielellään alallenne soveltuvista ja hyödyllisistä standardeista. Ota yhteyttä niin sovitaan tapaamisesta!

Tervetuloa kirjastoomme Helsingin Kamppiin! Täällä voit lukea standardeja ja tutustua myös muihin valikoimissamme oleviin julkaisuihin. Lisäksi käytössäsi on kattava tietokantahaku.

Kirjasto

Sovi käynnistäsi etukäteen puhelimitse (ti ja to klo 9–12 ja 13–15) tai sähköpostitse. Avoinna ma–pe klo 9–15. Osoite: Malminkatu 34, 00100 Helsinki.

09 1499 3455

tuomo.hirvonen@sfs.fi

SFS:n verkkokauppa