Siirry sisältöön

Onko oikean standardin valinta vaikeaa?

Autamme sinua löytämään sopivan standardin. Ota yhteyttä, meiltä SFS:stä saat neuvontaa ja apua kaikessa standardeihin liittyvässä.

Mitkä standardit voisivat olla tarpeellisia juuri sinun yrityksellesi tai organisaatiollesi? Mistä niistä saisi lisää tietoa ja ne voisi hankkia omaan käyttöön? Näissä ja muissa kysymyksissä me SFS:ssä autamme mielellämme. Voit olla meihin yhteydessä niin sähköpostitse kuin puhelimitsekin. Asiakaspalvelustamme saat aina henkilökohtaista neuvontaa.

Tietopalveluumme voit ottaa yhteyttä kaikissa standardeihin liittyvissä kysymyksissä. Meiltä kysytään usein esimerkiksi kumotuista standardeista ja niitä korvaavista standardeista, CE-merkinnästä ja standardien käytöstä opinnäytetöissä. Palvelemme sinua arkisin klo 9–15.

Ota yhteyttä

Tietopalvelu

Soita: 09 1499 3455
Viesti: info@sfs.fi

Standardeja voit ostaa verkkokaupastamme. Kauppa toimii myös standardien tietokantana, missä standardien viite- ja hintatiedot sekä soveltamisala ja sisällysluettelot ovat vapaasti selattavissa ilman rekisteröitymistä. Myyntimme auttaa sinua standardien hankintaan liittyvissä asioissa ma–pe klo 8–16

Jos haluat tarjouksen standardien kestotilauksesta (SFS Online) yrityksellesi tai organisaatiollesi, ole yhteydessä asiakkuuspäällikköihimme. He kertovat myös mielellään alallenne soveltuvista ja hyödyllisistä standardeista. Ota yhteyttä niin sovitaan tapaamisesta!

Ota yhteyttä

Standardien myynti

Soita: 09 1499 3353
Viesti: sales@sfs.fi

Tervetuloa kirjastoomme Helsingin Kamppiin! Täällä voit lukea standardeja ja tutustua myös muihin valikoimissamme oleviin julkaisuihin. Lisäksi käytössäsi on kattava tietokantahaku.

SFS:n kirjasto

Avoinna ma–pe klo 9–15
Malminkatu 34, 00100 Helsinki
p. 09 1499 3455
Tuomo Hirvonen, kirjastonhoitaja
etunimi.sukunimi@sfs.fi

Poikkeusjärjestelyt koronapandemian aikana

Jos haluat noutaa julkaisuja SFS:n toimistolta tai käydä lukemassa standardeja kirjastossamme, ota etukäteen yhteyttä myyntiimme p. 09 1499 3353 tai tietopalveluumme p. 09 1499 3455.

SFS:n verkkokauppa