Siirry sisältöön

Ajankohtaista

14.7.2021

Standardit auttavat varautumaan pandemioihin

Artikkeli
Kasvomaskien luokitukset toivat korona-aikana standardit ihmisten tietoisuuteen. Standardien avulla voidaan paitsi parantaa nykykäytäntöjä myös varautua tuleviin pandemioihin.
12.7.2021

Kesälukemista

Artikkeli
Kesäloma tuo taas mittaamattoman määrän aikaa, jolloin voit tehdä mitä vain. Entäpä jos lukisitkin jotakin ihan muuta kuin mihin tulee talvella tartuttua? Päivitimme kesän lukuvinkit toisenlaisiin kirjallisiin elämyksiin. Hyvää kesää!
9.7.2021

Eurooppalaiset standardit tukevat Slovenian EU-puheenjohtajakauden tavoitteita

Uutinen
Vaikka koronaviruspandemia ei ole vielä ohi, Euroopassa ahkeroidaan talouden ja kilpailukyvyn elvyttämiseksi. Heinäkuussa alkaneen Slovenian EU-puheenjohtajakauden tavoitteena on selviytymiskykyinen, vihreä ja digitaalisesti vahva Eurooppa. Tavoitteen saavuttamisessa merkittävää roolia näyttelevät eurooppalaiset standardit.
2.7.2021

Standardeilla kyberhyökkäyksiä vastaan

Artikkeli
Verkottuneessa maailmassa hyökkäys voi tulla mistä vain ja aiheuttaa pahimmillaan katkoksia terveydenhuollon ja liikenteen kaltaisissa yhteiskunnan palveluissa. Standardit auttavat määrittämään riskejä ja suojautumaan niiltä.
14.6.2021

Business Finland tukee vaikuttavia innovaatioita

Artikkeli
Suomen talous kaipaa lisää innovaatioita ja tutkimusta. Julkinen tuki kannustaa yrityksiä ottamaan riskiä hankkeissa ja luomaan maailmanluokan tuotteita, joiden vaikutukset ulottuvat kansantalouteen asti.
3.6.2021

Uudet esistandardit auttavat Euroopan matkailun avaamisessa

Uutinen
Eurooppalainen standardisointijärjestö CEN on julkaissut kaksi uutta CWA-asiakirjaa eli esistandardia, joiden tavoitteena on edistää matkailun avaamista Euroopassa. Esistandardit sisältävät matkailualan toimijoille turvallisuusprotokollan sekä Safety Seal -turvaleiman.
28.5.2021

Tietosuoja osaksi tietoturvallisuuden hallintajärjestelmää

Tapahtumamateriaalit
Toukokuussa 2021 pidetyssä webinaarissamme tietoturvallisuuden ja tietosuojan pääarvioija esitteli tuoreen ja hiljattain suomeksi käännetyn henkilötietojen hallintajärjestelmästandardin SFS-ISO/IEC 27701. Tutustu materiaaleihin ja katso tallenne!