Siirry sisältöön

Ajankohtaista

4.3.2021

Webinaari: 30 vuotta kuvan ja multimedian standardisointia

Tapahtumamateriaalit
Kuvien (JPEG) ja videoiden (MPEG) pakkauksen standardisointi alkoi vuonna 1991, kun kansainvälinen standardisointiryhmä perustettiin. Multimedian standardisointiin on vuosien varrella osallistunut tuhansia asiantuntijoita, ja myös suomalaiset asiantuntijat ovat olleet työssä aktiivisia. Kuluneen 30 vuoden aikana multimedian standardisointi on osoittautunut menestykseksi ja alueen standardit ovat jopa voittaneet EMMY-palkintoja. Webinaarissamme 16.2. esittelimme multimedian standardisoinnin ajankohtaisimpia aiheita. Katso alta tilaisuuden esitykset ja tutustu esitysmateriaaleihin.
26.2.2021

Standardit ovat vastuullisuuden työkaluja

Artikkeli
Menestyäkseen yritysten ja julkisten organisaatioiden on huomioitava toimintansa vaikutukset meitä ympäröivään maailmaan ja ihmisiin. Kapeakatseinen voitontavoittelu ei kanna pitkälle, kun sidosryhmät vaativat vastuullisuutta.
23.2.2021

HRM-standardisointi – Uudistetut soveltuvuusarviointien vaatimukset

Tapahtumamateriaalit
Soveltuvuusarviointi voi olla yksi rekrytoinnin onnistumisen kulmakivistä, ja arvioinnit voivat olla avuksi henkilöstön hyvinvoinnin parantamisessa. Onnistuneen soveltuvuusarvioinnin tueksi uudistetut vaatimukset on koottu standardisarjaan SFS-ISO 10667. Esittelimme standardit webinaarissamme 18.2.2021. Tutustu täällä tilaisuuden materiaaleihin.
27.1.2021

Standardisoinnilla tärkeä rooli kansallisessa akkustrategiassa

Uutinen
Kansallisen akkustrategian tavoitteena on vahvistaa suomalaista kilpailukykyä ja edistää ilmastotavoitteita. Akkustrategiassa standardisoinnilla on tärkeä rooli Suomen kehittymisessä kilpailukykyiseksi toimijaksi. Tämä edellyttää tiivistä ja toimialat ylittävää yhteistyötä. Kansallisen akkustrategia julkaistiin 26.1.2021.
21.1.2021

Standardi avuksi kuntokeskusten infektiontorjuntaan

Uutinen
Euroopassa valmistellaan standardia, joka ohjeistaa kuntokeskusten infektiontorjuntaa erityistilanteissa, kuten COVID-19-pandemian aikana. Standardia voi hyödyntää myös normaalin kausi-influenssan torjunnassa.
14.1.2021

SFS:n luettelo 1/2021 ilmestynyt

Uutinen
SFS:n luettelo 1/2021 on julkaistu verkkosivuillamme. Luetteloon on koottu loka-joulukuussa 2020 vahvistetut ja kumotut SFS-standardit, uusimmat CENin julkaisut sekä WTO-tietopisteen uutiset.
13.1.2021

Varo katolta putoavaa lunta ja jäätä

Uutinen
Katoilta putoava lumi ja jää ovat jälleen ajankohtainen uhka kaduilla liikkuville. Kansainvälinen varoitusmerkki muistuttaa jalankulkijoita vaanivasta vaarasta.