Siirry sisältöön

Ajankohtaista

19.10.2021

Olemmeko valmiita kohtaamaan meitä uhkaavia riskejä?

Koronapandemia pääsi yllättämään. Se on kurittanut maailmaa rankalla kädellä mutta toivottavasti myös opettanut jotakin: sen, että maailmanlaajuiset katastrofit ovat mahdollisia. Ne ovat mahdollisia myös tulevaisuudessa, ja siksi niihin on varauduttava.
18.10.2021

Biometrinen tunnistus – standardeista turvallisuutta

Webinaarissamme 12.10.2021 kerroimme biometrisestä tunnistuksesta arjen esimerkkien kautta sekä esittelimme vastajulkaistun biometriikan sanastostandardin. Webinaarissa käsiteltiin myös, kuinka biometrinen tunnistus hyötyy standardeista ja miten esimerkiksi kansainvälinen mobiiliajokortti edistyy.  Webinaari oli hyödyllinen etenkin eri viranomaisille, kuten tullin, rajavalvonnan …
12.10.2021

Maailman standardien päivänä 14.10. katsotaan kohti kestävää tulevaisuutta

Kansainvälisillä standardeilla on merkittävä rooli YK:n kestävän kehityksen tavoitteiden saavuttamisessa: ne tarjoavat eri osapuolille käytännön ratkaisuja YK:n strategian toteuttamiseen. Standardeilla, aivan kuten YK:n tavoitteillakin, päämääränä on parempi, reilumpi ja kestävämpi maailma, joka säilyy tuleville sukupolville.
8.10.2021

Delegaattivalmennus 2021

Aineistot delegaattivalmennuksesta 7.10.2021 ovat nyt luettavissa! Kyseessä on standardisointiryhmien jäsenille tarkoitettu koulutus, jossa käytiin läpi standardisointijärjestelmää ja mahdollisuuksia osallistua Suomen edustajana kansainvälisiin standardisointikokouksiin.
7.10.2021

Hae nyt – StandICT-rahoituskierros käynnissä 29.11. saakka

EU:n ICT-standardisoinnin rahoitusohjelma StandICT 2023 sisältää kaikkiaan 10 rahoituskierrosta. Viidennen kierroksen haku on nyt avautunut, ja hankkeesta voi hakea avustusta standardisointiin osallistumisen kustannuksiin. Avustus on tarkoitettu eurooppalaisille asiantuntijoille, jotka osallistuvat aktiivisesti kansainvälisten standardisointiryhmien työhön.