Siirry sisältöön

Ajankohtaista

4.5.2021

Päivitimme tietosuojaselosteitamme 

Uutinen
Olemme päivittäneet asiakas- ja markkinointirekistereidemme tietosuojaselosteita. Aiemmin erilliset Asiakasrekisterin tietosuojaseloste ja Markkinointirekisterin tietosuojaseloste on yhdistetty Asiakas- ja markkinointirekisterin tietosuojaselosteeksi. Tutustu päivitettyyn tietosuojaselosteeseen, etenkin tietojen jakamista koskevaan kohtaan.   Päivitimme myös Standardisointiryhmien jäsenrekisterin tietosuojaselosteen ja nimesimme sen …
30.4.2021

Agile- ja DevOps-standardisointi käynnissä – näin pääset mukaan

Tapahtumamateriaalit
ISOssa kehitetään uusia standardeja ketterän ohjelmistokehittämisen eli agilen ja uusien toimintamallien eli DevOps-toiminnan hyödynnettäväksi. Standardisointia tehdään Suomen aloitteesta perustetussa ISO/IEC JTC 1/SC 7/WG 29 -työryhmässä, jonka toimintaan opastimme webinaarissamme 29.4.2021.
28.4.2021

Työturvallisuuden ja työterveyden hyvä johtaminen auttaa varautumaan kriiseihin

Uutinen
COVID-19-pandemia on muuttanut maailmaa enemmän kuin etukäteen kukaan osasi arvata. Tänään vietettävän maailman työturvallisuus- ja työterveyspäivän teemaksi onkin valittu kriiseihin varautuminen. Kansainvälinen työjärjestö ILO muistuttaa työturvallisuuden ja työterveyden hallintajärjestelmän merkityksestä.
8.4.2021

Uudet suuntaviivat paikkatiedon rajapintapalveluille

Tapahtumamateriaalit
OGC API Features on paikkatiedon rajapintapalveluiden uusi standardi. Se vastaa web-kehityksessä yleistynyttä REST-arkkitehtuuria ja tarjoaa rajapintapalveluiden toteuttajille nopean kehittämisen sekä käyttäjille helpon hyödyntämisen. Webinaarissamme 8.4.2021 esittelimme standardin ominisuuksia ja mahdollisuuksia sekä Maanmittauslaitoksen rajapintapalveluita. Tutustu täällä tilaisuuden materiaaleihin.
7.4.2021

Maailman terveyspäivä – kohti oikeudenmukaista ja tervettä maailmaa

Uutinen
WHO:n maailman terveyspäivää (7.4.) vietetään poikkeuksellisissa olosuhteissa myös tänä vuonna. Koronapandemian vaikutukset ovat merkittäviä niin inhimillisestä kuin taloudellisesta näkökulmasta katsottuna. On selvää, että terveyden edistäminen globaalisti on meidän kaikkien etu ja velvollisuus.
4.3.2021

30 vuotta kuvan ja multimedian standardisointia

Tapahtumamateriaalit
Kuvien (JPEG) ja videoiden (MPEG) pakkauksen standardisointi alkoi vuonna 1991, kun kansainvälinen standardisointiryhmä perustettiin. Multimedian standardisointiin on vuosien varrella osallistunut tuhansia asiantuntijoita, ja myös suomalaiset asiantuntijat ovat olleet työssä aktiivisia. Kuluneen 30 vuoden aikana multimedian standardisointi on osoittautunut menestykseksi ja alueen standardit ovat jopa voittaneet EMMY-palkintoja. Webinaarissamme 16.2. esittelimme multimedian standardisoinnin ajankohtaisimpia aiheita. Katso alta tilaisuuden esitykset ja tutustu esitysmateriaaleihin.