Siirry sisältöön

Ajankohtaista

13.5.2022

Turvallista mökkeilyä

Uutinen
Kesämökkikausi on alkamassa. Mökillä on monta vaaran paikkaa, mutta onneksi meillä on standardeja turvanamme.
5.5.2022

Eurooppalaiset standardit edistävät kestävää kehitystä

Uutinen
Standardit tukevat yhä vahvemmin kestävämpää tulevaisuutta, kun nyt myös CEN ja CENELEC ovat ryhmitelleet standardinsa YK:n kestävän kehityksen tavoitteiden mukaan. Maailmanlaajuisten ISO-standardien ryhmittelytyö on alkanut jo vuonna 2018.
27.4.2022

Delegaattivalmennus

Tapahtumamateriaalit
Delegaattivalmennuksessa perehdyttiin syvemmin standardeihin vaikuttamiseen Voit nyt tutustua 26.4.2022 pidetyn koulutuksen materiaaleihin.
25.4.2022

Kriisitilanteessa väestönsuojien on oltava kunnossa

Artikkeli
Suomessa on noin 54 000 väestönsuojaa. Sekä Suomessa että maailmalla väestönsuojissa on havaittu erilaisia puutteita. Tilanteen korjaamiseksi valmistellaan suomalaisten johdolla globaalia väestönsuojastandardia.
16.3.2022

Yhteistyötä luonnon monimuotoisuuden hyväksi

Artikkeli
Yksi ihmiskunnan tämän hetken suurista haasteista on pysäyttää luontokato. Onnistuminen edellyttää koko yhteiskunnan käsittävää kestävyysmurrosta, jossa luontoarvot nostetaan laajasti huomion kohteeksi. Apuna toimintatapojen muuttamisessa ja sen kautta murroksessa voivat olla standardit.
7.2.2022

CENin ja CENELECin työohjelma 2022 julkaistu

Uutinen
Eurooppalaiset standardit tukevat monella tapaa nykyajan haasteiden ratkaisemista ja EU:n tavoitteiden saavuttamista. Vuosittain julkaistavasta työohjelmasta saa yleisnäkymän CENin ja CENELECin ajankohtaiseen standardisointityöhön ja katsauksen suunniteltuihin strategisiin toimenpiteisiin.
3.2.2022

EU vahvistaa kilpailukykyään standardisoinnilla

Tiedote
Euroopan komissio julkaisi 2.2.2022 ensimmäisen standardisointistrategiansa. Strategialla vahvistetaan eurooppalaista standardisointia globaalin kilpailukyvyn parantamiseksi sekä vihreän ja digitaalisen kehityksen edistämiseksi.
1.2.2022

Ota standardit ja niiden hyödyt haltuun

Tapahtumamateriaalit
Webinaarissamme 27.1.2022 kerroimme standardeista, johtamisen standardeista sekä näiden hyödyistä. Tutustu tilaisuuden tallenteeseen ja materiaaleihin.