Siirry sisältöön

Ajankohtaista

29.6.2022

Palvelemme myös kesällä

Uutinen
SFS:n asiakaspalvelu on avoinna maanantaista torstaihin normaaliin tapaan klo 8–16; heinäkuussa perjantaisin asiakaspalvelu sulkeutuu klo 15.
23.6.2022

Kesälukemista

Artikkeli
Kesäloma tuo taas mittaamattoman määrän aikaa, jolloin voit tehdä mitä vain. Entäpä jos lukisitkin jotakin ihan muuta kuin mihin tulee talvella tartuttua? Päivitimme kesän lukuvinkit toisenlaisiin kirjallisiin elämyksiin. Hyvää kesää!
8.6.2022

SFS mukana syksyn Kuntamarkkinoilla: Kestävää tulevaisuutta rakentamassa

Uutinen
Suomen Standardisoimisliiton missiona on synnyttää kestävää kasvua ja hyvinvointia standardisoinnin yhteistyöllä ja standardien käytöllä. Kestävyys ja hyvinvointi ovat myös Kuntamarkkinoiden tämän vuoden teemana: Hyvän elämän kunnat – kestävää tulevaisuutta rakentamassa. SFS on syyskuussa mukana Kuntamarkkinoilla kertomassa, miksi standardit kannattaa ottaa avuksi kestävän ja turvallisen tulevaisuuden luomisessa.
1.6.2022

Työkaluja vastuullisen metsänkäytön edistämiseksi

Artikkeli
Uusiutumattomia materiaaleja pyritään korvaamaan uusiutuvista luonnonvaroista peräisin olevilla materiaaleilla. Luonnonvarojen käytön pitää kuitenkin olla kestävää. Kestävää käyttöä voi edistää muun muassa globaalilla ISO-standardilla, joka auttaa varmistamaan puun ja puupohjaisten tuotteiden alkuperän.