Siirry sisältöön

SFS Suomen Standardit

Olemme standardoinnin keskusjärjestö Suomessa ja vastaamme standardoinnista lukuun ottamatta sähkö- ja telealaa. Olemme delegoineet merkittävän osan standardointityöstä eri toimialoja edustaville organisaatioille eli toimialayhteisöille. Eurooppalaisen standardointijärjestö CENin ja maailmanlaajuisen ISOn jäsenenä edistämme yhdessä asiantuntijaverkostomme kanssa standardien laadintaa ja suomalaisten näkökulmien huomioimista standardointityössä.

Meistä

Me SFS:ssä huolehdimme, että suomalaiset voivat vaikuttaa standardeihin eli markkinoiden yhteisiin pelisääntöihin ja pystyvät seuraamaan niiden edistymistä. Varmistamme myös, että Suomessa on käytettävissä yrityksiä ja organisaatioita palveleva standardikokoelma.

Ajankohtaista

Lue ajankohtaisia uutisiamme ja artikkeleitamme. Täältä löydät myös tapahtumatallenteemme.

Tapahtumat

Tapahtumissamme esittelemme ajankohtaisia standardeja ja niiden avulla saavutettavia hyötyjä. Yrityksille, julkishallinnolle ja standardointityöhön osallistuville tai siitä kiinnostuneille suunnatut tapahtumat ovat avoimia kaikille.

Maailman standardien päivä

Maailman standardien päivää vietetään joka vuosi 14. lokakuuta. Päivän tarkoitus on tehdä standardeja tutummiksi.

Yhteystiedot

Sijaitsemme Helsingin ydinkeskustassa hyvien liikenneyhteyksien ulottuvilla. Katso täältä myös laskutustietomme.

Medialle

Asiantuntijamme ja koko standardointiyhteisö auttavat mielellään kaikissa standardeihin ja standardointiin liittyvissä haastatteluissa ja taustoituksissa. Me viestinnässä autamme oikean tahon löytämisessä. Voit ladata myös logomme ja graafisen ohjeistomme käyttöösi.

Avoimet työpaikat

Haluatko olla osa SFS ry:n asiantuntevaa henkilöstöä? Tutustu meillä avoinna oleviin työpaikkoihin.

Anna meille palautetta

Kiitos kun annat meille palautetta. Voit ilmoittaa meille myös osoitteenmuutoksesta.