SFS/SR 224 Elintarviketurvallisuuden hallintajärjestelmät
Ryhmä seuraa maailmanlaajuista elintarvikkeiden hallintajärjestelmien standardointia.
Standardointiryhmässä SFS/SR 224 seurataan ja vaikutetaan maailmanlaajuisen komitean ISO/TC 34/SC17 standardeihin, jonka aihealueita ovat:
- elintarviketurvallisuuden hallintajärjestelmä
- tukiohjelmat riskien hallinnalle
- hallintajärjestelmiä auditoivia ja sertifioivia elimiä koskeville vaatimukset
- rehun ja elintarvikkeiden jäljitettävyys
Elintarviketurvallisuuden hallintajärjestelmät ovat keskeisessä roolissa elintarvikealan liiketoiminnan riskienhallinnassa. ISO 22000:ta käyttämällä organisaatio voi osoittaa tuotannon, kuljetusten ja tarjoilun täyttävän kansainväliset elintarviketurvallisuuden olennaiset kriteerit. Lue lisää ISO 22000 -standardista.
Tule mukaan standardointiin!
Osallistumalla standardointiryhmään SFS/SR 224 pääset vaikuttamaan alan suomalaisiin ja kansainvälisiin standardeihin. Osallistuminen standardointiin on maksullista.
Ryhmän seuraamat kansainväliset komiteat
Haluatko mukaan ryhmän toimintaan? Ota yhteyttä
SFS Suomen Standardit
https://sfs.fi/Sari Sahlberg
sari.sahlberg@sfs.fi