Siirry sisältöön
1.11.2019 Artikkeli

Monta rautaa tulessa

Mediapersoona, yrittäjä ja kolmen lapsen isä Jaajo Linnonmaa arvostaa oma-aloitteisuutta ja tehokasta ajankäyttöä.

1 Skarppina suorassa lähetyksessä

Arkiaamuni starttaa aina Radio Suomipopin Aamulypsy-ohjelmalla. Suora lähetys tehdään lennosta eikä pelivaraa juuri ole. Vaikka ohjelmaa on tullut tehtyä jo yli kymmenen vuotta, se on aina oma suorituksensa.

SFS-EN 62106 -standardi kuvaa VHF/FM-ääniradiolähetyksissä käytettävän RDS-järjestelmän. Sen avulla vastaanotin tunnistaa ohjelman, näyttää sen nimen näytöllä ja pitää aseman kuuluvissa vaihtamalla tarvittaessa taajuutta.

2 Menestys on tiimityötä

Minulla on viisi firmaa, joissa työskentelee eri koulutuksen ja eri vahvuudet omaavia ihmisiä. Jotta lopputulos on paras mahdollinen, tarvitaan ympärille useita eri alan ammattilaisia ja luotettavia yhteistyökumppaneita. Ilman heitä pakka ei pysyisi kasassa.

ISO 9001 -laatujärjestelmä on maailman tunnetuin standardi, ja se soveltuu kaikenkokoisille yrityksille ja toimialoille.

3 Yrittäjyys ja ystävät

Vaikka olen muun muassa tapahtuma-alan yrittäjä, haluan myös sosiaalisen elämän. Olenkin kuin vahingossa ympäröinut itseni ystävillä, jotka ovat yrittäjiä. Heille voin avoimesti kertoa, kun kauppa laahaa tai vilpittömästi nostaa maljaa, kun tulee onnistumisia. Vastapainoksi konsultoin ja autan heitä kykyni mukaan.

ISO 20121:2012 -standardi tarjoaa ohjeistusta ja parhaita käytäntöjä tapahtumien ja niiden yritysvastuun hallinnointiin.

Julkaistu Presiis-lehden numerossa 2/2019.

Teksti: Tuulia Tikkamäki