Siirry sisältöön
7.8.2019 Uutinen

Standardeista tukea strategian toteuttamiseen

Oulussa toimiva pörssiyhtiö Bittium saa standardeista tukea strategian toteuttamiseen kaikilla tuote- ja palvelualueilla.

Viimeksi yritys on saanut todistuksen tietoturvallisuuden hallinnan standardin SFS-EN ISO 27001:2013 vaatimukset täyttävästä toiminnasta. Standardi tukee yhtiön tiedotteen mukaan Bittiumin tietoturvallista toimintatapaa kaikilla tuote- ja palvelualueilla.

– ISO 27001:2013 -tietoturvallisuusstandardin mukainen toiminta tukee strategiamme toteuttamista tietoturvallisten tuotteiden ja palveluiden toimittamisessa. Tietoturva on kiinteä osa liiketoimintaamme erityisesti puolustus- ja turvallisuussektoreilla, mutta enenevässä määrin tietoturvan tarve kasvaa kaikissa langattomissa ratkaisuissa. Mitä kriittisempi ratkaisu on kyseessä, sitä merkittävämpi rooli tietoturvalla on, sanoo Bittiumin toimitusjohtaja Hannu Huttunen.

Bittium hyödyntää myös useita muita hallintajärjestelmien standardeja. Yrityksessä on käytössä maailman tunnetuimman standardin ISO 9001 vaatimukset täyttävä laatujärjestelmä ja ympäristöjohtamisessa standardin ISO 14001 vaatimukset täyttävä järjestelmä. Energian hallinnassa yritys käyttää hyväksi standardia ISO 50001 ja lääkinnällisten laitteiden suunnittelussa ja tuotannossa standardia ISO 13485.

Bittium on erikoistunut luotettavien ja turvallisten viestintä- ja liitettävyysratkaisujen kehittämiseen käyttäen uusimpia teknologioita ja 30 vuoden aikana kertynyttä radioteknologian osaamistaan. Yritys tarjoaa maailmanlaajuisesti tuotteita ja palveluita asiakkailleen puolustus-, turvallisuus- ja viranomaismarkkinoilla sekä terveydenhuollon teknologiamarkkinoilla.

Yrityksen jatkuvien toimintojen vuoden 2018 liikevaihto oli 62,8 miljoonaa euroa ja liikevoitto 2,8 miljoonaa euroa. Bittium Oyj on listattu NASDAQ Helsingissä.

Lisätiedot www.bittium.com