Siirry sisältöön
24.2.2020 Uutinen

Nuori osaaja, tule vuodeksi projektinhallinnan standardisointiryhmään

Oletko urasi alussa oleva projektiosaaja? Oletko kiinnostunut oppimaan projektinhallinnan standardisointia ja standardeja? Haluatko verkostoitua projektialan ammattilaisten kanssa niin kotimaassa kuin maailmalla?

 

 
Haemme sinua, nuori ammattilainen, SFS:n projektinhallinnan standardisointiryhmään (SFS/SR 206) yhden vuoden ajaksi keräämään arvokasta standardisointikokemusta niin itsellesi kuin työnantajayrityksellesikin. Ryhmä koostuu kokeneista projektiammattilaisista. Haluamme nyt vahvistaa ryhmää nuoren osaajan näkemyksillä, joten hae mukaan jos
  • olet kiinnostunut oppimaan projekteista ja niitä tukevista alan standardeista
  • sinulla on jo vähän tietoa tai kokemusta standardeista työelämässä
  • olet alle 35-vuotias
  • olet halukas jakamaan kokemuksiasi myös muille.

Tärkeintä on motivaatio ja kiinnostus standardeja ja standardisointia kohtaan. Lue lisää projektinhallinnan standardisoinnista. 

Valittu henkilö saa maksuttoman jäsenyyden standardisointiryhmään yhdeksi vuodeksi. Osallistut ryhmän kokouksiin, joita on 3–4 kertaa vuodessa, ja pääset myös osallistumaan kansainvälisen projektinhallintakomitean (ISO/TC 258) työhön. Osana vuoden pestiä kustannamme sinulle lennot ja majoituksen komitean vuosikokoukseen, joka pidetään tänä vuonna Delftissä, Alankomaissa, 14.–18. syyskuuta.

Kerro meille itsestäsi napakalla hakemuksella ja lähetä se CV:si kera asiantuntija Janne Kallille 24.3.2020 mennessä.  Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Lopullisen valintapäätöksen tekee SFS:n projektinhallinnan standardisointiryhmä.

Lisätietoja

Janne Kalli

Johtava asiantuntija
Soita: +358 44 050 0439
Viesti: janne.kalli@sfs.fi