Siirry sisältöön
3.11.2020 Uutinen

SFS.FI-sivusto on uudistunut – tarjolla yhä selkeämpää tietoa standardeista

Sivustomme on uudistunut! Oletpa kiinnostunut standardien hyödyistä, standardoinnin tapahtumista tai standardointiin osallistumisesta, toivomme, että uusi sivustomme auttaa sinut oikean tiedon äärelle nopeasti.

Hyppää rohkeasti standardoinnin maailmaan!

Sivustomme kävijämäärät ovat kasvaneet vuosittain, ja se kertoo meille, että standardit ja standardointi kiinnostavat yhä laajemmin Suomessa. Jotta alkuun pääsy standardointia tuntemattomallekin olisi mahdollisimman sujuvaa, olemme koonneet tietoa standardeista ja niihin vaikuttamisesta sivustomme ylätasolle. Mitä syvemmälle sivustollamme kuljet, sitä syvempää tietoa standardoinnista löydät.

Jos jo tiedät mitä sivustoltamme etsit, suosittelemme hyödyntämään hakua. Yhden haun kautta saat näkyville sivustomme sisällön lisäksi myös verkkokauppamme tuotteet. Hakukentän löydät jokaisen sivun yläosasta sekä etusivulta.

Sivustomme englanninkielinen versio julkaistaan pian.

Tutustu suomalaisiin standardointiryhmiin

Voit selailla sivustollamme kaikkia suomalaisia standardointiryhmiä, jotka seuraavat maailmanlaajuisen standardointijärjestö ISOn ja eurooppalaisen standardointijärjestö CENin kansainvälisiä standardointiryhmiä eli teknisiä komiteoita. Selailu onnistuu joko aihealueittain tai suomalaisen standardointiryhmän vastuuorganisaation mukaan. Osalle SFS:n vastuulla olevista standardointiryhmistä on löydettävissä tarkempi standardointiryhmän kuvaus, ja ryhmien esittelyjä tullaan lisäämään edelleen.

Kehitämme sivustoa edelleen – anna palautetta

Kehitämme sivustoamme jatkuvasti ja siksi toivomme kehitystyön kannalta tärkeää palautetta myös sinulta. Voit antaa palautetta sekä yleisellä palautelomakkeella että sivujen alalaidan palautepainikkeilla. Painettuasi haluamaasi palautenappia voit myös kirjoittaa tarkemman palautteen. Jos haluat että otamme sinuun yhteyttä palautteesi takia, jätäthän myös sähköpostiosoitteesi.

Tervetuloa tutustumaan standardeihin!