Siirry sisältöön
3.11.2020 Uutinen

SFS.FI-sivusto on uudistunut – tarjolla yhä selkeämpää tietoa standardeista

Sivustomme on uudistunut! Oletpa kiinnostunut standardien hyödyistä, standardisoinnin tapahtumista tai standardisointiin osallistumisesta, toivomme, että uusi sivustomme auttaa sinut oikean tiedon äärelle nopeasti.

Hyppää rohkeasti standardisoinnin maailmaan!

Sivustomme kävijämäärät ovat kasvaneet vuosittain, ja se kertoo meille, että standardit ja standardisointi kiinnostavat yhä laajemmin Suomessa. Jotta alkuun pääsy standardisointia tuntemattomallekin olisi mahdollisimman sujuvaa, olemme koonneet tietoa standardeista ja niihin vaikuttamisesta sivustomme ylätasolle. Mitä syvemmälle sivustollamme kuljet, sitä syvempää tietoa standardisoinnista löydät.

Jos jo tiedät mitä sivustoltamme etsit, suosittelemme hyödyntämään hakua. Yhden haun kautta saat näkyville sivustomme sisällön lisäksi myös verkkokauppamme tuotteet. Hakukentän löydät jokaisen sivun yläosasta sekä etusivulta.

Sivustomme englanninkielinen versio julkaistaan pian.

Tutustu suomalaisiin standardisointiryhmiin

Voit selailla sivustollamme kaikkia suomalaisia standardisointiryhmiä, jotka seuraavat maailmanlaajuisen standardisointijärjestö ISOn ja eurooppalaisen standardisointijärjestö CENin kansainvälisiä standardisointiryhmiä eli teknisiä komiteoita. Selailu onnistuu joko aihealueittain tai suomalaisen standardisointiryhmän vastuuorganisaation mukaan. Osalle SFS:n vastuulla olevista standardisointiryhmistä on löydettävissä tarkempi standardisointiryhmän kuvaus, ja ryhmien esittelyjä tullaan lisäämään edelleen.

Kehitämme sivustoa edelleen – anna palautetta

Kehitämme sivustoamme jatkuvasti ja siksi toivomme kehitystyön kannalta tärkeää palautetta myös sinulta. Voit antaa palautetta sekä yleisellä palautelomakkeella että sivujen alalaidan palautepainikkeilla. Painettuasi haluamaasi palautenappia voit myös kirjoittaa tarkemman palautteen. Jos haluat että otamme sinuun yhteyttä palautteesi takia, jätäthän myös sähköpostiosoitteesi.

Tervetuloa tutustumaan standardeihin!