Siirry sisältöön
25.8.2021 Uutinen

Standardit tutuiksi kuntakentällä – SFS Kuntamarkkinoilla 15.–16.9.2021

Kuntakentän vuoden suurimman ja tärkeimmän tapahtuman teemana on tänä vuonna Innovatiiviset ja uudistuvat kunnat. SFS osallistuu Kuntamarkkinoille, jotta standardien hyödyt tunnettaisiin kunnissa paremmin. Standardien avulla kunnat pystyvät kehittämään toimintaansa ja uudistumaan.

Kuntamarkkinat on Kuntaliiton ja Kuntalehden vuosittain järjestämä kaksipäiväinen tapahtuma, jossa tarjotaan ajankohtaista ja monipuolista tietoa kunta-alan ammattilaisille. 15.–16.9.2021 pidettävä tapahtuma järjestetään koronatilanteen vuoksi toistamiseen pelkästään verkossa.

SFS osallistuu nyt ensimmäistä kertaa Kuntamarkkinoille. Tapahtuman teemana on Innovatiiviset ja uudistuvat kunnat. Kuntien on uudistuttava, jotta ne säilyvät elinvoimaisina. SFS:n tavoitteena on, että kuntakentällä tunnettaisiin standardit niin hyvin, että niitä pystyttäisiin hyödyntämään työkaluina kuntien toiminnan kehittämisessä. Kaikki keinot kuntien kehityksen ja uudistumisen tueksi kannattaa ottaa käyttöön.

SFS pitää Kuntamarkkinoilla kaksi 20 minuutin mittaista tietoiskua. Keskiviikkona 15.9. SFS:n asiantuntijat kertovat, mitä standardit ovat ja mitä hyötyä kunta voi niiden käytöstä saada. Torstaina 16.9. annetaan puheenvuoro Kemin kestävän kehityksen koordinaattorille Eija Kinnuselle, joka kertoo ympäristöstandardin tuomista hyödyistä Kemin kaupungille. Aiheista saa paljon lisätietoa myös verkkosivuiltamme:

Verkkosivujemme lisäksi myös tietopalvelumme asiantuntijat auttavat ja neuvovat standardeihin liittyvissä kysymyksissä.