Siirry sisältöön
8.6.2022 Uutinen

SFS mukana syksyn Kuntamarkkinoilla: Kestävää tulevaisuutta rakentamassa

Suomen Standardisoimisliiton missiona on synnyttää kestävää kasvua ja hyvinvointia standardoinnin yhteistyöllä ja standardien käytöllä. Kestävyys ja hyvinvointi ovat myös Kuntamarkkinoiden tämän vuoden teemana: Hyvän elämän kunnat – kestävää tulevaisuutta rakentamassa. SFS on syyskuussa mukana Kuntamarkkinoilla kertomassa, miksi standardit kannattaa ottaa avuksi kestävän ja turvallisen tulevaisuuden luomisessa.

Kuntamarkkinat tarjoaa kuntakentälle joka vuosi kahden päivän ajan ajankohtaista ja monipuolista ohjelmaa. Kahtena viime vuonna tapahtuma on järjestetty vain verkossa, mutta 14.–15.9.2022 verkko-ohjelman lisäksi on runsaasti tarjontaa myös paikan päällä Kuntatalolla Helsingissä. Suomen Standardisoimisliitolla on oma messuosasto 0I7 Kuntatalon K-kerroksessa.

Messuosaston lisäksi SFS pitää Kuntamarkkinoilla kolme tietoiskua, joihin voi osallistua verkon välityksellä. Tietoiskuissa kerromme standardeista ja niiden hyödyistä kunnille. Käyttämällä standardeja kunnat voivat kehittää ja tehostaa toimintaansa. Aiheena on myös tärkeä ja ajankohtainen tietoturva, ja miten sitä voi parantaa standardien avulla. Lisäksi kuullaan Kemin kaupungin ja Satakunnan sairaanhoitopiirin käytännön kokemuksia standardien käytöstä. Tarkempia tietoja tietoiskuista julkaistaan kesän aikana SFS:n Kuntamarkkinoiden kumppanisivulla.

Ennen Kuntamarkkinoita voit tutustua verkkosivuumme, jonne olemme koonneet kunnille hyödyllistä tietoa standardeista. Jos standardit ovat sinulle ennestään tuntemattomia, kannattaa aloittaa tästä: Mikä on standardi?

Lue lisää tietoturvasta ja standardeista:

Tutustu myös yritysten ja julkisen sektorin toimijoiden kokemuksiin standardien käytöstä ja osallistumisesta standardointityöhön.